Choose your country

MONTERING, OPSTART OG INTRODUKTION

Renz tilbyder professionel montering af dit Renz-anlæg, udført af autoriserede montører, så det på den måde sikres, at du får mest muligt ud af dit nye smarte anlæg, og dets mange funktioner, og derudover undgår skader under montering.

Efter montering og idrifttagning viser vi, hvordan Renz-anlægget fungerer, og tilbyder oveni undervisning i brugen af internetportalen www.myrenz.com, som er vores styresystem mellem anlægget, administratorer og brugere.  Her kan administrator blandt andet let ændre beboernavne på det elektroniske display.

Alene med denne styring i det elektroniske system, kan der spares mange penge på administration og eksempelvis låsesmede.

Renz Service & Montage
Renz Service & Montage

SERVICEAFTALE

Hos Renz lader vi ingen i stikken, og vi er altid klar til at give professionel vejledning og yde den bedste service. Dette gælder både før, under og efter købet af dit nye Renz-produkt.

Med et produkt fra Renz er du sikret et moderne, effektivt og elegant anlæg, der udelukkende skaber de bedste muligheder og innovative løsninger for dig og dine kunder.

For at dit nye anlæg altid vil fremstå fuldkomment, anbefaler vi dig at tegne en serviceaftale, da det vil sikre den bedste mulighed for konstant at holde vores elektroniske anlæg, myRENZbox, softwareopdateret og sikre anlæggets fulde potentiale, hvilket vil skabe yderligere succes i fremtiden. Dette gælder også vores mekaniske postanlæg.

Udover montering af anlægget indeholder serviceaftalen også en generel kontrol af alle vores produkter, både elektroniske og mekaniske, så vi sikrer, at anlægget fungerer optimalt og holder i mange år fremover. Derudover sikres du løbende vedligeholdelse af dit Renz-anlæg, samt hurtig respons ved evt. nedbrud og reparationer. Ved sådanne tilfælde kan vores serviceafdeling rykke ud med kort varsel. Ekstra omkostninger skal dog påregnes.

Ydermere tilbyder vi et årligt serviceeftersyn, hvor der udføres et forbyggende vedligeholdelseseftersyn af anlægget, der omfatter følgende:

    • Visuel kontrol af anlægget
    • Kontrol af alle bevægelige dele, herunder låger, låse etc.
    • Smøring af mekaniske dele
    • Test af anlæggets funktionalitet og elektroniske dele
    • Rengøring af anlægget – dette både indvendigt og udvendigt

I et anlæg med køl og frys vil der derudover være yderligere kontrol af kølerummet, som en del af serviceaftalen.

Renz Service og Montage
Læs mere om Renz Service

Hvis dette lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.