Choose your country

myRENZbox pakkepostanlæg, Nærheden Hedehusene

myRENZbox

FREMTIDENS PAKKELEVERING ER LIGE HER

myRENZbox – DEN ULTIMATIVE PAKKELEVERING

Hver eneste dag bliver vi mindet om den hurtige vækst i e-handel og kundernes konstant stigende forventninger. Det kommercielle marked både vokser og udvikler sig med ekspresfart og lægger derfor pres på pakkeleveringssystemerne.

myRENZbox pakkepostanlæg kan både modtage og sende pakker og beviser dermed meget konkret, hvor seriøst vi tager hensynet til miljøet – og de omkostninger, der er forbundet med forkert afleverede pakker eller returforsendelser.

Vi installerer da også flere og flere myRENZbox-pakkeløsninger i lejligheder, individuelle boliger og på kollegier.

Lad os samarbejde om at integrere leveringsprocesser og lagre elektroniske leveringsadvis og dermed også hæve serviceniveauet til dine detailhandlere og andre kommercielle kunder. Direkte investering i pakkesystemer vil gøre din virksomhed endnu mere grøn og ikke kun reducere CO2-udledninger, men også væsentligt reducere omkostningerne ved pakkelevering og afkast.

Fremtiden for pakkelevering er lige her.

Når man handler online, ønsker man ikke at skulle lave om på sine arbejde-hjem-rutiner for at modtage sin pakke – og slet ikke at køre til et pakkeudleveringssted for at hente den.

myRENZbox pakkepostanlæg løser problemet og gør det bekvemt for kunden til gavn for både kurer og forhandler.