Choose your country

myRENZbox e-Line igen valgt til de unge

myRENZbox e-Line elektornisk postkasseanlæg-finlandsgade-aarhus

111 nye ungdomsboliger i Århus er netop blevet taget i brug og er udstyret med det elektroniske postkasseanlæg: myRENZbox e-Line i standardfarven sort. Postkasseanlægget binder beboere og boligadministration sammen sikkert og effektivt og styres gennem Renz’ internetportal. Gruppen af ungdomsboliger, der vælger netop dette system, vokser støt.

TERRASSEHUSET

Byggeriet er også miljøvenligt i materialemæssig forstand med højest mulige standarder for energi- og miljømæssig bæredygtighed. Terrassehuset, som ungdomsboligerne hedder, er nemlig opført efter bygningsklasse 2020 og stræber efter at opnå en høj certificering for bæredygtighed med minimal påvirkning af klimaet og et behageligt indeklima.

Boligkontoret Århus’ ungdomsboligafdeling ligger på hjørnet af Paludan-Müllers Vej og Finlandsgade og dermed tæt på indkøbsmuligheder og by, skov og park. Men nok så vigtigt med flere uddannelsessteder meget tæt på.

Både dynamisk og grønt miljø
Boligerne har adgang til sydvendte taghaver, man træder direkte ud i fra fælles køkkener, så det er svært at forestille sig mere optimale rammer for et hyggeligt og dynamisk ungdommeligt miljø.

 

 

myRENZbox e-Line elektornisk postkasseanlæg-finlandsgade-aarhus

myRENZbox elektroniske postkasseanlæg

Postkasseanlægget er her produceret i standard RAL 9005, men det eksisterer i mange udgaver både form- og farvemæssigt.

Monteringsmæssigt er der også meget fleksibilitet at hente, fordi det både kan hænge inde som ude, monteres på væg, indbygges eller opsættes på standere, hvis kunden ønsker det.