Choose your country

Gyldne Renz Exclusive postkasser i ypperligt, bæredygtigt selskab

Tagterrassen i Papirtårnet har 360 graders panoramaudsigt over Silkeborg og Midtjylland i 23. sals højde, og de 83 nye lejligheder er mærket med ’lavenergiklasse 2020’. Ejerlejlighederne er naturligvis topmoderne og prikken over i’et i forvandlingen af det oprindelige papirfabrikområde til en meget attraktiv bydel i Silkeborg.

PAPIRTÅRNET

Papirtårnet ligger ved foden af Gudenåen og alligevel tæt på bylivet. Både de store og små linjer er usædvanligt gennemtænkte - køkkener, altaner osv. Du kan også fjernstyre lejlighedens opvarmning på din telefon, når du er på vej hjem fra arbejde.
Så hele tjeklisten kan nemt hakkes af, hvis du vil bo moderne, bæredygtigt, smukt og tæt på natur og by.

Dermed er Renz Exclusive postkasseanlæg kommet i smukt og raffineret selskab. Postkasseanlægget kan designes i masser af farver, udformninger og med dæmpede klapper.

 

 

Papirtårnet har valgt en smuk gylden anodiseret metalfarve til sit postkasseanlæg, som her er monteret direkte på væggen. De kunne også have valgt at indbygge anlægget eller få det monteret på standere inden- eller udenfor. Renz Exclusive er det meget driftssikker og kvalitetsbevidst valg af postkasse, der aldrig går galt i byen.