Choose your country

Renz bidrager til perfekt helhed i Irmabyen

Helheden spiller først for alvor, når detaljerne er på plads.

”I Renz elsker vi at tilpasse farve og form med vores postkasseanlæg, og samspillet mellem vores postkasseanlæg og Irmabyen i Rødovre er et fornemt eksempel på det,” siger projektkonsulent Finn Mikkelsen

Renz Basic+ postkasseanlæg i Irmabyen malet i RAL8019Beboerne i andelslejlighederne i Stempelhusene i Irmabyen nyder godt af fællesskab, grønne områder, terrasser og altaner – men også af at hente post i Renz Basic+ postkasseanlæg.Renz Basic+ postkasseanlæg i Irmabyen malet i RAL8019

Irmabyen hedder sådan, fordi Irmas hovedkvarter lå lige her frem til 2012. I dag består Irmabyen i Rødovre af eksklusive rækkehuse, herunder fire punkthuse – de såkaldte ’Stempelhuse’ – som har valgt Renz Basic+ i en særlig gråbrun RAL farve 8019, der i mødet med vægfarven bidrager til en både cool og varm helhedsoplevelse.