Choose your country

Nyt postkasseanlæg til plejehjemsbeboere i Viborg

Renz Basic+ postkasseanlæg Banebo Plejeccenter i Viborg

Plejehjemsbeboere får gavn af Renz Basic+ i Viborg

Banebo er Viborgs største – og arkitektonisk meget imponerende – plejehjem. Banebo plejehjemmet er en del af en ny bydel – Baneby – i domkirkebyen og tæller i alt 100 boliger i form af henholdsvis 33 ældreboliger og 67 plejeboliger. I stueetagen finder man træningsfaciliteter, hjemme- og sygepleje, men også beboernes postkasseanlæg, som alt sammen er med til at skabe liv og basis for at mødes i de trygge og smagfulde rammer.

Mange valgmuligheder
Renz har leveret det postkasseanlæg, der hedder Renz Basic+ i grå til plejehjemmet.

Boligselskabet Sct. Jørgen har valgt at sætte en ekstra alu-skinne på postkasseanlægget som navneskilt og bruge det oprindelige som nummer- & etageangivelse. Fleksibiliteten finder man også i forhold til valg af farver, rumstørrelser, beklædninger og valg af materiale. Man kan nemlig både få Renz Basic+ i rustfrit eller pulverlakeret galvaniseret stål, som naturligvis begge er i høj kvalitet og i det karakteristiske tidløse design.

Modellen kan leveres til vægmontering, indbygning eller som fritstående integreret stander. Vælg selv!

Postkasseanlægget på det store nye plejehjem kommer fra Renz og er her leveret i blank basaltgrå.  Anlægget lever fuldt op til kravene om at være solidt og matche Banebos flotte arkitektur i farve og materiale.