Choose your country

Rummeligt og robust postkasseanlæg sat op i Odense

Renz Basic 784 postkasseanlæg Odense

I Odense er 139 lejelejligheder skudt op af jorden på Rugårdsvej lige der, hvor Falcks hovedstation lå. Bag det nye byggeri af de flotte lejligheder står Pensionskassen PKA, når beboerne henter deres post, foregår det i et Renz postkasseanlæg, som passer perfekt til smalle opgange.

Foretrukken model i ældre ejendomme
Renz Basic 784 postkasseanlæg er både rummeligt og robust dog uden at tage så meget plads. At Renz Basic ikke fylder så meget er også årsagen til, at man i mange ældre etageejendomme foretrækker præcis denne model, som både kan leveres i malet galvaniseret eller slebet rustfrit stål. Postkasseanlægget fås i 6 standardfarver, men kan også bestilles fra den store RAL-farvepalette. Som de øvrige anlæg kan Renz Basic både monteres inden- og udenfor og naturligvis mures ind i væggen eller stå frit på en stander.

PKA har valgt Renz Basic pga. den høje kvalitet, og fordi den er smallere end de traditionelle postkasseanlæg. For at passe til byggeriets farver har de valgt modellen i RAL 9006 ”Hvid aluminium” der matcher aluminium.