Choose your country

Døgnåben Click&Collect anlæg hos byggemarked

myRENZbox pakkeanlæg til click&collect

myRENZbox er gået sammen med det tyske byggemarked Swertz om at lancere en ny Click&Collect anlæg i deres butik i Kleve.

Digitaliseringen af detailbranchen har været støt stigende i mange år, og kunderne forventer nu også, at forhandlerne er online. Byggemarkederne er ingen undtagelse!

Innovation
Swertz har længe haft ry for at være innovative og er banebrydende ved at være det første byggemarked til at tilbyde deres kunder denne form for service. Siden begyndelsen af maj 2019 har man kunnet hente sine ordrer fra det nye Click&Collect anlæg på det tidspunkt, der passer én bedst, både i og uden for åbningstiden.

myRENZbox valgte at samarbejde med byggemarkedet om at tilbyde denne ekstra service, da kunderne i stigende grad efterspurgte, at materialerne skulle være tilgængelige hurtigt og kunne hentes døgnet rundt. Da folk generelt arbejder mere og mere, var forhandleren på udkig efter måder at øge fleksibiliteten på uden for de almindelige åbningstider.

Plads til en palle
Det nye Click&Collect anlæg består af en række mindre rum i forskellige størrelser og tre yderligere rum, der er store nok til at rumme en europalle. Dette valg afspejler det varierede produktsortiment, der kan findes i butikken.

Som med alle myRENZbox produkter tilbyder dette system en sikker og sporbar Click&Collect -løsning, der kombinerer driftsikker hardware og digital teknologi, der kan integreres fuldt ud med enhver eksisterende software.

Ordrebehandling
Kunden afgiver ordren via kontaktformularen på hjemmesiden, via e-mail eller over telefonen – og det kan alt sammen gøres, mens man er på farten.

I åbningstiden behandles ordrene inden for en time, og produkttilgængeligheden overvåges løbende. Hvis der opstår problemer, kontaktes kunden for at afklare kundens prioriteter.

Når ordren er kontrolleret, modtager kunden en ordrebekræftelse via e-mail med en pinkode, der giver adgang til det relevante Click&Collect anlæg. Kunden får endnu en meddelelse, når ordren er leveret og klar til afhentning.

Hurtig afhentning
På det nye Click&Collect anlæg følger kunderne instruktionerne på skærmen – hvis man ikke har en konto, kan man betale med kort. Når betalingen er modtaget, eller der er indtastet et kundenummer, åbnes det pågældende rum, og varerne kan hentes.

Kunden behøver ikke længere at lede efter varerne på hylderne i butikken, og fordi en ordrebekræftelse er garanti for, at varerne er tilgængelige, går man aldrig forgæves! Der spares tid, og kunden er med til at skåne miljøet.

Fra multichannel til omnichannel
Samarbejdet med myRENZbox betyder et skifte fra en multichannel- til en omnichannel strategi. Det er et skifte, som mange detailhandlere vil foretage i den nærmeste fremtid.

Det næste mål for Swertz er, at det nye Click&Collect anlæg skal kunne vælges som leveringsadresse i onlineshoppen for at give kunderne en problemfri shoppingoplevelse.