Choose your country

Renz e-Line elektroniske postkasser i Gellerupparken

Renz elektronisk postkasseanlæg i Gellerupparken, Aarhus

Elektroniske postkasseanlæg er en del af Gellerupparkens forvandling

Bolig med post og visioner

Gellerupparken udtrykte visionære ideer og stort mod, da den skød op omkring 1970. Da det i 2009 blev lovpligtigt for etageejendomme at have postkassen ved hoveddøren, var Gellerupparken også blandt de få modige, der turde vælge individuelle farver til deres postkasseanlæg fra Renz.

Nu er det ikke mod ─ men bare høje krav til kvalitet, fremtidssikring og bekvemmelighed, der forklarer, hvorfor Gellerupparken har valgt det elektroniske myRENZbox e-Line postkasseanlæg. Renz har leveret både en model monteret på væggen og et smalt postkasseanlæg, der bliver indbygget i væggen. Anlægget skal beboerne betjene med den nøglebrik, der også lukker dem ind i opgangen og deres egen lejlighed – men ikke andres selvfølgelig. Postkassen er også designet, så man ikke kan få en hånd ind og fjerne noget fra postkassen.

 

Renz elektronisk postkasseanlæg i Gellerupparken, Aarhus

Nemmere hverdag med e-line elektroniske postkasseanlæg

Renz e-line, som postkasseanlægget hedder, kan integreres op mod adgangssystemer som Aptus, Salto, Ruko SmartAir mv. Det elektroniske postkasseanlæg har digitale navne-display og en dynamisk beboeroversigt på styreenheden, hvorfor det er let at ændre navne, fordi det foregår centralt på pc, tablet eller smartphone. Derfor er der både fordele for ejendomsadministrationen og beboerne med anlægget fra Renz.

Der er et stykke vej endnu, før renoveringen af Gellerupparken er kommet fuldstændig i mål. Faktisk skal vi helt frem til 2030, før alle fire boligblokke er renoveret. Men Blok 4 er udnævnt som et af pilotprojekterne i renoveringen af de 50 år gamle slidte boligblokke, og her bliver forandringen markant.

Hverdagen bliver nemlig nemmere, fordi nøglebrikken til postkasseanlægget kan kobles sammen med de andre styresystemer,
der ellers er i ejendommen.

Ønsker man det, kan man når som helst udbygge postkasseanlægget med et pakkepostanlæg, der giver modtagerne mulighed for både at modtage og sende pakker.