Choose your country

Esbjerg tænker ud af boksen

myRENZbox grejbasen i Esbjerg

I Esbjerg har de føjet en helt ny dimension til brugen af Renz’ elektroniske pakkeanlæg. Kommunen har nemlig valgt at opstille anlægget i et grønt område, der støder op til Esbjergs store sportsarena – Blue Water Dokken – for at understøtte esbjergensernes fysiske aktiviteter.

I pakkeanlægget med det nye og rammende kælenavn ’grejbasen’ kan man låne en fodbold, elastikbånd, håndvægte, keglesæt og meget mere, men også opbevare mindre effekter som tøj og pung, så en spontan løbetur kan lade sig gøre. Der er kun to krav til brugen af ’grejbasen’. Det ene er, at man skal kunne huske sit personnummer, som man taster ind for hhv. at hente og aflevere de lånte effekter. Det andet er naturligvis, at man husker at lægge de lånte ting tilbage.

Formand for Kultur & Fritidsudvalget i Esbjerg Kommune, May-Britt Andrea Andersen siger: “Vi laver løbende nye indsatser, som skal gøre det let at være fysisk aktiv, og grejbasen er en af dem. Hvis den bliver en succes målt i antal brugere, kan der på sigt blive tale om at opstille flere grejbaser rundt omkring i kommunen.”

Grejbasen er blevet til i et samarbejde mellem Esbjerg Kommune, Esbjerg Låseteknik og Renz og er baseret på det såkaldte ’click and collect’ system, der er tilgængeligt nonstop hele året. Pakkeanlægget kan modelleres efter kundens særlige ønsker og integreres i eget ERP system og eventuelt forsynes med betalingsterminal, kvitteringsprinter og stregkodescanner, hvis det er kundens ønske.