Choose your country

Elektronisk postkasseanlæg letter arbejdet

Renz e-Line elektronisk postkasseanlæg - Jyllandsgade

Wagner Ejendomme i Aalborg har valgt et Renz e-line postkasseanlæg til en nybygget etageejendom i Aalborg.

Det giver store fordele for både ejendomsadministratoren og beboerne

I Jyllandsgade 10 i Aalborg, hvor beboerne i første kvartal 2018 flyttede ind i den spritnye beboelsesejendom med 62 lejligheder til udlejning, har ejendomsselskabet Wagner Ejendomme tænk på det hele: Lejlighederne er store og lyse, der er græs på taget og på tagterrasserne, udearealerne er store og åbne, og der er 60 parkeringspladser i egen parkeringskælder. Kvaliteten er med andre ord i orden. Det er den også i det postkasseanlæg fra Renz A/S, som Wagner Ejendomme har valgt.
Det elektroniske postkasseanlæg er et Renz e-line 711 med 62 enheder, hvor hver beboer har én brik, der både kan åbne indgangsdør, døren til lejligheden og postkassen.Renz e-Line elektronisk postkasseanlæg - Jyllandsgade

Brikken passer kun til de døre og den postkasse, som den pågældende lejer skal have adgang til. Flytter lejeren ud, kan vi hjemme fra kontoret lynhurtigt kode brikken om og ændre navnet på postkassen. Det fungerer upåklageligt, og for beboerne har det den fordel, at de kun skal have én brik, der passer til det hele, fortæller ejendomsadministrator Helene Geert Starcke fra Wagner Ejendomme.

Vælg selv farven på dit postkasseanlæg

Wagner Ejendomme opkøber, renoverer og udlejer især boligejendomme, og det er derfor første gang, ejendomsselskabet har fået installeret et postkasseanlæg fra Renz Nordic i en nybygget ejendom. Men det er bestemt ikke sidste gang.

I nybyggeri er det den vej, det går. Det her med at have brikker til postkasseanlægget, der kan sammenkobles med de andre styresystemer, der ellers er i ejendommen, det er meget lettere at få til at fungere i hverdagen, siger Helene Geert Starcke, der allerede har bestilt et postkasseanlæg til det næste nybyggede boligprojekt i Aalborg.

Her kan Wagner Ejendomme selv bestemme, om postkasseanlægget skal bygges ind i væggen som i Jyllandsgade 10, om det skal monteres på en væg, stå på en stander, eller om det skal placeres ude eller inde. Kunden kan også vælge mellem en lang række standardfarver og tilknytte et pakkepostanlæg, fortæller projektkonsulent Finn Mikkelsen fra Renz A/S.

Renz pakkepostanlæg

Med et anlæg til pakkepost kan beboerne både modtage og sende pakker. Hvis ikke man vælger det fra start af, er det nemt at udbygge en eksisterende postkasseløsning med et pakkepostanlæg. Man tilkobler bare ekstra pakkepostbokse på løbende. Det samme kan man gøre, hvis man bygger til og har brug for flere postkasser, forklarer Finn Mikkelsen.

Renz e-Line elektronisk postkasseanlæg - Jyllandsgade

Letlæseligt OLED-display

Det elektroniske OLED-display på postkasseanlægget bliver ikke generet af evt. sollys, det bruger kun 24 volt, og så er det let at læse, hvad der står. Da man let kan ændre navnet på postkassen, letter det også arbejdet for

posten, der altid kan se, hvem der bor hvor. Desuden er postkasserne nemme og enkle at betjene.
– Anlægget er produceret i en kraftig kvalitet uden synlige ledninger – heller ikke når man åbner lågen. Brevindkastet er desuden forsynet med en anordning mod tyveri, så man ikke kan få hånden ind og trække noget med ud, slutter Finn Mikkelsen fra Renz A/S.