Choose your country

Hold på kunden med myRENZbox pakkepostanlæg – Click&Collect

Renz pakkepostanlæg Click&Collect

myRENZbox pakkepostanlæg til Click&Collect.

Onlinehandlen halser op ad kurven. Helt generelt. Ifølge DIBS E-handelsrapport for 2017 er omsætninger over de seneste fire år steget med 78% til 83,8 milliarder kroner i 2017 på det danske onlinemarked.

Selvom flere kunder vælger at foretage køb fra kontorstolen eller hjemme fra sofaen, kan din butik sikre sig loyalitet fra kunderne og fodfæste i fremtiden.

Tilfredse kunder

En intelligent kombination af elektroniske og lokale indkøbsmuligheder giver nemlig tilfredse kunder. Under mottoet ”Click&Collect” klikker kunderne sig gennem valg og betaling og henter varen hos den lokale forhandler, når de via sms, e-mail eller app har fået besked om, at pakken er klar til afhentning. Udover at spare tid, styrer kunden uden om forsendelsesomkostninger og får mulighed for at supplere med andre køb.

Åben hele døgnetMyRENZbox App

Men ikke nok med det: Med myRENZbox folder Renz kundernes ønske om fleksibilitet og ingen ventetid endnu mere ud med sine intelligente anlæg til vareafhentning. Med den fysisk rigtige placering kan det særlige pakkepostanlæg nemlig også bruges uden for åbningstid, fordi man kan komme til det alle døgnets 24 timer. Kunden identificerer sig via App, PIN-kode, elektronisk nøglechip eller særligt kundekort.

Du vælger selv designet

myRENZbox ”Click&Collect” systemet kan formes helt efter butikkens ønsker og integreres i eget ERP system samt udstyres med betalingsterminal, kvitteringsprinter og stregkodescanner, hvis det er behovet. Visuelt er pakkepostanlægget også modellerbart. Grønt? Rødt? Sort? Stort, mellem, lille? Håndtering af paller kan det også klare. Men uanset designet går Renz aldrig på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden, som er i top – også ved ihærdig brug.