Choose your country

Award til myRENZbox pakkepostanlæg

myRENZbox pakkepostanlæg

myRENZbox pakkeanlæg med elektronisk styring har modtaget den særlige pris fra bestyrelsen i SmartHome Tyskland 2017.

SmartHome Ivitiative Deutschland tildeler hvert år SmartHome Deutsland Awards i 4 kategorier. I sjældne tilfælde tildeler bestyrelsen efter indstilling fra jury-ledelsen en særpris. Denne udmærkelse fik vi for vores intelligente myRENZbox. ”Vi fandt ideen og selve produktet overordentlig bemærkelsesværdigt” lød begrundelsen fra SmartHome Initiative.

Med myRENZbox er både levering og returnering med forskellige speditører mulig. Den centrale styring af pakkebokssystemet foregår online via en brugervenlig internetportal. Renz har dermed tidligt afdækket et samfundsmæssigt behov og med den innovative teknik i myRENZbox fundet en tidssvarende løsning, som kan ændre den fremtidige pakkelevering fundamentalt. Det honorerede SmartHome Deutschland Award juryen med tildeling af særprisen. Udmærkelsen blev i Berlin modtaget af Renz’ interne salgschef Ralf Benzler og salgskonsulent Falk Borrmann.